Максим Галкин и Алла Пугачова показаха  снимки на дъщеря си

...
Максим Галкин и Алла Пугачова показаха  снимки на дъщеря си
Коментари Харесай

Алла Пугачова и Максим показаха 9-годишната Лиза

Максим Галкин и Алла Пугачова демонстрираха  снимки на щерка си Лиза. Деветгодишната ученичка се появи на фото след седем години като татко й я снима до неин кадър от ранното детство.

Семейството на Алла Пугачова откакто избяга от Русия се откри за непрекъснато в Израел. Но лекарите предложиха на 74-годишната артистка да не живее през лятото там поради горещия климат. Който вреди на болното сърце на примадоната.

Затова изпълнителката на „ Милион рози ” се откри за малко в Латвия, където почива дружно със брачна половинка си двете деца – Лиза и Хари.

Комикът в последно време стартира да разгласява фамилни  снимки в обществената мрежа. Като в този момент обърна по-голямо внимание на порасналата си щерка. Галкин пусна колаж от два фотоса, първият от които е изработен в ранното детство на момичето, а втория е настоящ. Русото ангелче повтори архивния кадър. Тя театралничи на същото място и в сходен тоалет. А почитателите на арт двойката са безапелационни, че пораства като копие на Алла.

Алла, Максим и децата в Юрмала

От къдрокосо бебе с пухкви бузки през днешния ден щерката на Пугачова се е трансформирала в девойка с изразителни черти. А Максим Галкин написа към фотото – Лиза – седем години по-късно.

Потребителите на обществената мрежа засипаха наследничката на Пугачова с похвали и се надяват да видят Лиза каква хубавица ще е след още седем години.

Тагове: new Алла Пугачова Алла Пугачова дъщеря Лиза Галкина Лиза Галкина на 9
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР